Usturoi bloopers

Dacă am putea, şi ar trebui să putem, pentru că sunt prea delicioase, am mai face un “Usturoi” numai cu bloopers – secvenţe în care actorii noştri au făcut mici gafe care vor fi tăiate la montaj şi nu vor apărea în versiunea finală. La filmări, în ciuda stresului inerent unei asemenea întreprinderi, ne-am amuzat copios pe seama lor.

Mai jos aveţi două secvenţe cu cei doi geniali mici ai filmului nostru – Sebastian Topan şi Darius Stoica – care nu vor vedea lumina DVD-ului în montajul final; dar asta nu înseamnă că nu ne putem amuza de ele aici, pe blogul nostru.

 

 

3 Responses to “Usturoi bloopers”

  • Cu ce l-ati stropit pe baiat in primul film? daca imi permiteti aceasta mica intrebare…

  • […] Filmul are multe ironii subtile, iar povestea e construită frumos. La început pare un documentar, însă începi să îți dai seama de ficțiune și să apreciezi modul ingenios de construcție al poveștii. Nu are pauze în care să te plictisești, iar trecerea de la un fir epic la altul e insesizabilă. Te ține pe scaun cu zâmbetul în colțul gurii, în așteptarea următoarei situații comice, care vine, într-un fel, natural și datorită actorilor. Cu atât mai mult de lăudat modul în care aceștia joacă, după ce afli că Eremia (Darius Stoica – 10 ani) este de fapt violonist, și are câștigate câteva concursuri muzicale, iar Nicușor (Sebastian Țopan – 12 ani) este premiat în cadrul unor concursuri de teatru școlar. Iar apoi, Usturoi este Tibor Kovacs, interpret de muzică tradițională romani în Zalău, bucătarul din film este chiar bucătar în același oraș, un alt personaj este ghid în Zalău, Nasu’ din tren este Gabriel Oană (Gaben.ro), iar in film mai apar Alina Crâncău și Răzvan Dragoș (TvDeCe.ro) și Adrian Hădean (adihadean.ro) etc. Și, se pare, filmările au fost la fel de amuzate. […]

Leave a Reply

Design Downloaded From Free Wordpress Themes | Free Website Templates | News and Observers