Filmul Usturoi este disponibil online peste tot

În sfârșit, Filmul Usturoi este de acum disponibil integral online (pe Internet)! Îl puteți viziona și îl puteți descărca, dacă doriți să-l aveți la dvs.

Pentru cei care doresc să ne vadă din România (preț: circa 10 lei pentru vizionare, cca 32 lei pentru descărcare) click aici, sau dați copy-paste acestui link: https://vimeo.com/ondemand/filmulusturoi. Click Rent pentru vizionare timp de 48 h sau Buy pentru a descărca filmul la dvs. pe calculator.

Pentru cei care doresc să ne vadă din străinătate (preț: 3 EUR pentru vizionare, 8 EUR pentru descărcare) click aici, sau dați copy-paste acestui link: https://vimeo.com/ondemand/transylvaniangarlic. Click Rent pentru vizionare timp de 48 h sau Buy pentru a descărca filmul la dvs. pe calculator.

Important! Pentru a putea face comedii și pe viitor, creatorii acestui film vă roagă să nu încurajați pirateria. Dacă nu vă permiteți prețul închirierii, trimiteți-ne un mesaj la facebook.com/FilmulUsturoi și vom fi onorați să vă oferim un voucher pentru a vedea filmul gratis. Dorim să ne cunoaștem cu voi la bere, nu prin tribunale :-)

Vizionare plăcută și, după ce ne vedeți, nu uitați să ne dați o notă pe IMDB, Cinemagia și CinemarX!

3 Responses to “Filmul Usturoi este disponibil online peste tot”

  • Vlad Carlsson:

    Am vazut acum 3 ore filmul, a fost de NOTA 10!!! Cu siguranta as fi incantat sa mai vad filme de acest gen facute tot de voi :) I-am dat nota 10/10 pe IMDb!

    Sarbatori fericite si cat mai multe vizionari :) filmul isi merita fiecare banut!

  • Manuel S:

    Am cumparat filmul. Abia astept sa gasesc 2 ore libere sa ma delectez :)

  • Tot mai des aud persoane vorbind de acest film, m-a facut foarte curioasa. Cred ca 10 lei nu ar reprezenta o suma imensa pentru ceva ce cred ca mi-ar place foarte mult.

Leave a Reply

Design Downloaded From Free Wordpress Themes | Free Website Templates | News and Observers